domenica, ottobre 01, 2006

sivilasjonskampen

på det grønne gresset

på det grønne gresset spiller laget ristne mot laget isle. før kampen har begge lagene hatt flere pressekonferanser, og her har lagene presentert ulike meninger om taktikk på banen. det er ikke så viktig å vinne kampen. denne kampen spilles midt i sesongen, og begge lagene er midt på tabellen.

denne kampen burde hatt stor interesse. det er to gode lag med en lang merittliste som nå møtes. men tilskuertallet på stadion ventes å bli lavt. dette er ikke bare fordi kampen spilles midt i sesongen og begge lagene er midt på tabellen – men også fordi kampen sendes på fjernsyn.

snart skal kampen begynne. det har kommet en del tilskuere til, både foran fjernsynet og på seteradene inne på stadion. plutselig opplyser stadionanleggets høyttalere at de har fått inn en dårlig nyhet.

det viser seg at kampen ikke kan spilles slik som lagene tenkte, fordi dommeren ikke har kommet tidsnok. dommeren av kampen sitter fast i kø på motorveien. motorveien er anlagt med stor kapasitet og med meget stor nøye i ingeniørenes beregninger. motorveien skulle ta alle deltakerne med buss til stadion, eventuelt alle spillerne med sine egne privatbiler –
men lagapparetene fant ut at det var raskest å ta helikopter til stadion.

Nessun commento: